Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD.

Van goede kwaliteit Pp-Film Blazende Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Pp-Film Blazende Machine voor verkoop
De eenvoudige operation.reduce-kosten, onze arbeiders houden Film zeer van Blazende Machine. SANBI is een achtenswaardig bedrijf, verheugen wij ons op volgende samenwerking.

—— Mr.CASTRO QUIÑONES JUAN FERNA

Wij gaven opdracht tot één of andere Film Blazende machine en Zak Makend Machine, en de kwaliteit is de zeer goede, leverings snelle en goede dienst.

—— Mr.Nagy Jozsef – Hongarije

Waardeer uw producten van hoge kwaliteit en uitstekende service.

—— S K S bedrijf-Dhaka

Ik ben tevreden met het Recycling van machine. Snelle levering en de goede naverkoopdienst. Bovendien, Joanne is een aardige kerel!

—— DE ONDERNEMING VAN LIEN CHINY - TAIWAN

Goed! BANGTAI de producten zijn van goede kwaliteit en redelijk in prijs. Ik zou met dergelijke partner willen samenwerken

—— Piyumi pak-Sri Mobiele Lanka:

Ik ben online Chatten Nu

ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD.
Facotry drie laagibc machine Verwerkingsmateriaal Modellen CNC zak die machine maken Folieblazen Machine Vorm van de film de blazende machine Facotry

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : HAICHINA
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 30% - 40%

MEMORANDUM VAN INLEIDING


De Machineco. van Zhejiangbangtai, Ltd (origineel „de Machine Industrieel Co., Ltd van Ruian Dongfeng“) werd opgericht in 1987. Nu hebben wij als Nationale High-tech ondernemingen, de Nationale toorts-Plannend Projectverplichting aan collectief en gaine acht nationale octrooien na onze vierentwintig jaar inspanningen erkend.
Met de bedoeling van „Technologieinnovatie maak de ondernemingenstart,“ wij volgen wetenschappelijk beheerssysteem in elke het te werk gaan, intern maken, uitwerking, redelijke enz. Elke machine zou na het strikte testen vóór zijn levering moeten.

Onze Ondernemingen machtigden ISO9001, de certificatie van het de kwaliteitsbewakingssysteem van 2008, en het product ging de Europese Ce-certificatie over. Het materiaal heeft aan alle steden van binnenlands verkocht en uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Rusland, Maleisië, Saudi-Arabië, Zuid-Afrika, Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten en andere landen en regio's.
De professionele de ontwikkelingsgroep van het bedrijf hecht groot belang om nieuwe producten te zoeken, verbeteren de nieuwe technologieën. De reeks die van kledingszak machine maken, automatische de lantaarnmachine van de kleurenbal deze productie twee won de high-tech producten in Zhejiang-Provincie; Multifunctionele niet-geweven zak machine, de Mini integrale blazende machine van de typefilm, machine van de Hoge snelheids flexographic druk, volledige automatische de t-shirtzak die van hoge snelheids dubbele lijnen makend tot machine enz. zeven maken producten genoemd provinciale nieuwe producten; Ons geregistreerd Merk“ SANBI“ (toont onze inspanningen in Goede Kwaliteit, de Goede Dienst en Goede Prijs) is geëerd in Wenzhou-stads beroemd handelsmerk; de plastic zak die machine maken is geïdentificeerd in Wenzhou-stads Beroemd Merk; De automatische de lantaarnmachine is van de kleurenbal erkend in Ruian-stadsprijs voor Vooruitgang in Wetenschap en Technologie.

Dank u voor hand in hand, gang samen met u op de manier, zullen wij blijven aanhangen het doel van „de Klantendienst, wederzijds voordeel en win-win,“ wij zullen oprecht ons beste beste prijs met beste kwaliteit en de diensten doen aanbieden en tevredenstellen individuated vraag naar u. Hoop onze samenwerking evenals de vriendschap op lange termijn zal zijn.

Contactgegevens
ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD.

Contactpersoon: Miss. Joanne

Tel.: 86-577-58911308

Fax: 86-577-56846799

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)